Hodnotenie faktorov súvisiacich s prácou a štúdiom cez optiku skúseností absolventov vysokých škôl - Zvalová, Marta
Na základe výpovedí absolventov vysokých škôl, priblíženie ich skúseností a ťažkostí pri vstupe na trh práce a realizácie získaného vzdelania v praxi.