Nové normy ISO 9001 a ISO 9004 a ich aplikácia - Bílý, Matej
Normy súboru ISO 9000 poskytujúce organizáciám príležitosť zvýšiť hodnotu ich činnosti a trvalo zlepšovať výkonnosť. Hlavné prínosy normy ISO 9001 a 9004 a ich aplikácia týkajúca sa manažérstva kvality. Úzke väzby medzi systémami manažérstva kvality a procesmi v organizáciách a nevyhnutnosť trvalého zlepšovania. Realizácia systému manažérstva kvality ako výhodná zisková investícia a nie iba ako certifikačná požiadavka.