Manažment zmien v súčasnej finančnej kríze - Alexy, Július, 1926-2024
Príspevok je orientovaný na uplatňovanie manažmentu zmien v turbulentnom prostredí. Vyžaduje pripravene reagovať na vystupujúce zmeny, najmä svojím inovačným prístupom. Tiež mať pracovníkov disponujúcich znalosťami s kvalifikovanou orientáciou na virtuálne prostredie a racionálnym využívaním informačných a komunikačných technológií. Teda reagovať na informačný šum a zmeny, ktoré prináša. Túto potrebu potvrdzuje súčasná finančná kríza.