Cenotvorba noriem STN-online v SÚTN - Mikušová, Nora, 1978-
Produkt STN-online - predaj noriem vo formáte PDF zákazníkom prostredníctvom internetu. Stanovenie ceny tohto produktu. Teoretické východiská cenového modelu. Stanovenie cien jednotlivých noriem STN-online. Analýza predajnosti a aplikácia cenového modelu. Priemerný predaj elektronických noriem. Zhrnutie stanovenia koeficientov predaja. Určenie cien balíkov noriem STN-online.