Biomasa - efektívna a dostupná alternatíva - Pčolinská, Lenka
Charakteristika biomasy. Vznik rastlinnej biomasy. Význam biomasy ako alternatívneho zdroja energie. Kedy je rastlina vhodná na energetické účely. Potenciál biomasy na Slovensku. Niektoré prekážky využitia biomasy ako zdroja energie.