Multiple Adverse Thyroid and Metabolic Health Signs in the Population from the Area Heavily Polluted by Organochlorine Cocktail (PCB, DDE, HCB, Dioxin) - Langer, P.
Vplyvy znečisteného životného prostredia na zdravie populácie žijúcej v znečistenej oblasti. Výskum, metódy, výsledky, diskusia.