Euro a malé a stredné podniky v SR - Šúbertová, Elena
Maastrichtské kritériá, ktoré musela Slovenská republika splniť pred vstupom do eurozóny. Základné zásady zavedenia eura v SR. Pozitíva zavedenia eura v SR. Hlavné činnosti pre malé a stredné podniky (MSP) pri zavedení eura.