Jednotlivé aspekty menových stratégií krajín V4 - Střelecká, Zdenka
Príspevok je zameraný na porovnanie aplikácie menovej stratégie inflačného cielenia v podmienkach krajín V4. Hodnotí transparentnosť jednotlivých centrálnych bánk krajín V4. Analyzuje načasovanie prijatia tejto stratégie, vymedzenie inflačného cieľa a komunikáciu centrálnej banky.