Informačná relevantnosť vo vnútropodnikovom komunikačnom procese - Kintler, Jakub, 1979-
Problematika informovanosti a informačnej dostatočnosti ako predpoklad úspešnosti podnikania firmy na trhu. Včasné a relevantné informácie - jedna z konkurenčných výhod firmy. Efektívna práca s informáciami a vytváranie žiaducich vzťahov s externým ako aj interným prostredím podniku. Komunikačná politika firmy. Marketingová komunikačná politika. Analýza komunikačnej dostatočnosti v podniku pôsobiacom v oblasti energetiky.