Aplikačné možnosti nových trendov vo výučbe predmetu Informačný manažment - Juriková, Benita, 1973-
Možnosti aplikácie moderných metód do výučby predmetu Informačný manažment a s ním súvisiacich predmetov. Rozvoj e-komunikačných zručností a kompetencií študentov. Štruktúra predmetov rozvíjajúcich e-komunikačné zručnosti manažéra na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Nadväznosť jednotlivých predmetov informačného manažmentu využívajúcich nové trendy výučby.