K reflexii súčasnej slovenskej sociológie: tradičné a univerzálne témy - Laiferová, Eva
Vývoj sociológie na Slovensku po kolapse komunistického režimu. Zmena celkovej spoločenskej klímy. Po stopách niektorých tradícií a inovácií v slovenskej sociológii. Diskusné polia sociológov na Slovensku.