Bolesti krize a investorů - Machala, Karel
Finančná kríza a recesia má medzi investormi nielen porazených , ale aj víťazov. Investičné bankovníctvo ako celok ale trpí poklesmi výnosov a ziskov. Na konci tohto bolestného prispôsobovania bude iné investičné bankovníctvo, odlišná regulácia a kapitálovo silnejšie subjekty.