Jsou obce důvěryhodným klientem bank? - Kameníčková, Věra
Bankový sektor v Českej republike. Zvýšená obozretnosť bánk pri požičiavaní peňazí a znižovaní objemu poskytnutých úverov. Požičiavanie peňazí obciam. Príjmy obcí.