Dlhodobý majetok v slovenskom účtovníctve a IAS/IFRS - Hvastová, Jozefína, 1969-
Problematika implementácie medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS do národných účtovných systémov. Charakteristika dlhodobého majetku. Členenie dlhodobého majetku z pohľadu IAS/IFRS. Dlhodobý hmotný majetok v IAS/IFRS a slovenskej právnej úprave účtovníctva. Oceňovanie dlhodobého hmotného majetku. Odpisovanie dlhodobého hmotného majetku. Vplyv účtovných odpisov na výsledky hospodárenia.