Integrované vývojové prostredia - Blahušiak, Martin
Integrované vývojové prostredia (IDE) - určené na vývoj informačných systémov, definície tohto pojmu, charakteristika a základné prvky IDE, ako aj dva súčasné prístupy integrácie IDE so systémami CASE (Computer Aided Software Engineering), alebo CABE (Computer Aided Business Engineering).