Finanční investice lze uskutečňovat i dnes - Kypetová, Jaroslava
Existencia možnosti bezpečného zhodnocovania finančných prostriedkov. Istý výnos v spojení s nulovým rizikom neexistuje. Pohľad na nástroje finančného trhu, ktoré môžu využiť aj obce.