Podíl finanční krize na možném přechodu účetnictví od účtování k odpovědnosti - Tumpach, Miloš, 1970-
Poukázanie na naliehavé otázky a riziká, pred ktorými stojí účtovníctvo vo svojej súčasnej podobe. Riziko nízkej využiteľnosti účtovnej závierky. Asymetria účtovných pravidiel. Využitie informácií z účtovníctva na kapitálovom trhu.