Regionalism as a Complement to the Multilateral Trading System (On the Example of the European Union) - Silná, Zuzana
Pravidlá WTO pre tvorbu regionálnych obchodných dohôd. Európska únia v multilaterálnom obchodnom systéme. Regionálne obchodné dohody v rámci Európskej únie. GATT.