Použitie logistickej regresie pri analýze chudoby - Nguyen Dinh, He
Vplyv významných faktorov chudoby. Analýza je založená na údajoch zozbieraných v rámci projektu EU SILC 2006 na Slovensku. Pri analýze údajov autor používa binárnu logistickú regresiu.