Transferové ceny - co nového? - Romancov, Marek
Historický základ transferových cien. Princíp tržného odstupu. Eliminácia dvojitého zdanenia. Metódy stanovenia transferových cien Transakcie s najväčším rizikom. Interpretácia princípu tržného odstupu.