Európa pozerá dopredu - Žitňanský, Eduard
Päťdesiat rokov existencie Európskej únie. Európska únia - jednota v rozmanitosti, líder demokracie a humanity. Prvých päť rokov integrácie Slovenska v Európskej únii. Lisabonská zmluva - platná až po súhlase všetkých členských štátov. Vízie a výzvy pre Európsku úniu na r. 2009-2014.