Call centra: Na každý problém existuje řešení - Dolejšová, Anna
Úloha call centier - starostlivosť o zákazníkov. Neustály tlak na znižovanie prevádzkových nákladov. Generovanie výnosov. Pomoc technológií. Service to sale.