Úrokové sadzby verzus akciové trhy - Chovancová, Božena
Vplyv úrokových sadzieb na peňažné a kapitálové trhy. Analýza zmien v pohybe úrokových sadzieb a ekonomické dôsledky. Súvislosti medzi pohybom úrokových sadzieb, HDP a akciovým indexom v USA. Japonský akciový trh a úrokové sadzby. Dopady na európsku ekonomiku a akciové trhy. Súčasnosť a perspektívy vývoja.