Bankový sektor v podmienkach svetovej finančnej krízy - Klimiková, Mária
Svetová finančná kríza. Podiel bánk na vzniku finančnej krízy. Kríza likvidity. Nedôvera voči ratingovým agentúram. Dopady svetovej finančnej krízy na bankový sektor USA a Európy. Dopad krízy na bankový sektor na Slovensku. Opatrenia na zmiernenie dopadov krízy.