Znalostný tím - základ úspešného manažmentu znalostí
Vedomosti a poznatky sú považované za jeden z kľúčových zdrojov firmy, ktorými môže zabezpečiť svoju konkurencieschopnosť na trhu. Hlavné aktivity znalostného manažmentu. Zostavenie znalostného tímu.