Nové komunikačné nástroje podniku - Vérffy, Michal
Vzájomná komunikácia manažérov a zamestnancov ovplyvňuje ich výkon a sekundárne aj zisky podniku. Kvalita vnútropodnikovej komunikácie je podstatným a dôležitým faktorom dosahovania úspechu každej spoločnosti podniku. Virtuálna podniková komunikácia.