Nepadnite do pasce pri rozhodovaní - Jankelová, Nadežda, 1966-
Rozhodovanie je najdôležitejšou a zároveň najobtiažnejšou činnosťou každého manažéra. Nesprávne rozhodnutie môže mať nenapraviteľné dôsledky. Môže viesť až k likvidácii firmy. Chyby v myslení. Pasca ukotvenia, pasca status quo, pasca utopených nákladov, pasca potvrdzujúcich dôkazov, pasca zarámovania, pasce odhadov a predpovedí..