Outsourcing a jeho miesto v bankovníctve - Tkáčová, Daniela, 1954-
Outsourcing a jeho podstata a história. Hlavné dôvody, prečo podnikateľské spoločnosti využívajú outsourcing. Outsourcing v bankovníctve. Zmluvný vzťah medzi bankou a poskytovateľom služieb. Bankové tajomstvo a ochrana osobných údajov pri využívaní služieb outsourcingu bankou. Tendencie vývoja outsourcingu v SR a vo svete.