Definícia terorizmu - Mrázová, Ivana
Cieľom autora príspevku je priblížiť aktuálne právne problémy a otázky súvisiace s bojom proti medzinárodnému terorizmu. Z obsahového hľadiska je zameraný na viaceré citlivé otázky, akými sú definícia terorizmu, subjektívna stránka terorizmu, objektívna stránka terorizmu alebo okruh potenciálnych páchateľov.