Strana ponuky na trhu s rozvojovou pomocou - Ščepán, Michal
Príspevok ponúka modelový konštrukt trhu s rozvojovou pomocou a osobitne sa zameriava na stranu ponuky, reprezentovanú jednotlivými donorskými agentúrami a organizáciami. V prípade relatívne vysokého počtu subjektov ponuky na takomto trhu je možné predpokladať konkurenčné správanie sa zúčastnených inštitúcií a autor sa snaží ponúknuť odpoveď na rezultujúce otázky efektivity pre konečného spotrebiteľa, v tomto prípade rozvojové štáty.