Riziká ovplyvňujúce konkurencieschopnosť malých a stredných podnikov - Veselovská, Stanislava, 1957-
Podniky sú v súčasnosti konfrontované s nepoznanými rizikami vyplývajúce zo zmeny charakteru dopytu, vedeckých inovácií, alebo prudkých politických výkyvov. Ak chcú byť slovenské malé a stredné podniky životaschopné a dostatočne pripravené obstáť v konkurenčnom boji, nemôžu podceňovať množstvo rizík v podnikaní. Zároveň je však nevyhnutné uvedomiť si skutočnosť, že pod vplyvom globalizácie a hospodárskej krízy sa charakter podnikateľského prostredia úplne zmení.