Revoluce se nekoná - Hanser, Peter
Interdisciplinárne výskumné tímy neurológov, psychológov, radiológov a marketingových vedeckých pracovníkov sa už takmer desať rokov zaoberajú otázkou, akým spôsobom pôsobia značky výrobkov v mozgu človeka. Poznatky neuroekonómov v tejto oblasti. Využitie jadrovej tomografie na hodnotenie cieľových skupín a mediálnych kanálov prostredníctvom vnemov, ktoré vyvolávajú časopisy a mediálne kanály. Pozorovanie vplyvu emocionálnych kľúčových stimulov podľa veku a pohlavia v štúdii "Vnímanie značiek v mozgu". Neurovedecká metodika v praxi. Uplatňovanie neurologických konceptov v marketingových modeloch.