Výnos č. 1/2005 Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky z 1. marca 2005 o poskytovaní dotácií ...
Výnos č. 1/2005 MH SR o poskytovaní dotácií v pôsobnosti MH SR v znení výnosu č. 3/2005, 5/2005, 2/2007, 2/2009 a 3/2009. Úplné znenie výnosu MH SR, ktorý upravuje "šrotovné".