Rychlá cesta k účinnější reklamě! - Spitz, Walter
Zoznam, ktorý pomôže marketingovým a reklamným riaditeľom pri zvyšovaní efektívnosti reklamy a zvýšiť návratnosť investícií do reklamy. Rozdelenie otázok do troch ústredných myšlienkových okruhov. Strategický kontext. Komunikačný koncept - reklama. Reklamné nápady - percepčný kontext. Kreatívne prevedenie reklamy - formálne spracovanie.