Sankčný systém rozpočtových pravidiel - Konvalinková, Iveta
Sankčný systém rozpočtových pravidiel verejnej správy, jeho význam. Tento systém možno doplniť o sankcie podľa osobitného predpisu. Finančnú disciplínu môže porušiť právnická alebo fyzická osoba. Pokuty za nesplnenie povinnosti. Sankcie podľa osobitných predpisov. Zásady sankcionovania. Možnosti sankčného systému za porušenie finančnej disciplíny.