Logistické centrá a zaobchádzanie s nebezpečnými odpadmi - Gallovič, Peter
Základné právne normy na úseku odpadového hospodárstva. Zber a zhromažďovanie nebezpečných odpadov. Povinnosti podnikateľov pri zbere nebezpečných odpadov. Zásady správneho nakladania s nebezpečnými odpadmi. Evidencia pri preprave nebezpečných odpadov. Účastníci prepravy nebezpečných odpadov.