Zvýšenie energetickej bezpečnosti Slovenska - Dávid, Andrej
Plynová kríza na začiatku tohto roku a možnosti zabezpečenia zdrojov zemného plynu pre SR. Diverzifikácia zdrojov plynu - dodávky z Nórska, plynovod Nabucco, import skvapalneného zemného plynu (LNG) z nálezísk mimo Ruskej federácie. Využívanie LNG v Európe. Výhody využívania LNG pre Slovensko.