Zákon č. 580/2004 Z.z. z 21. októbra 2004 o zdravotnom poistení ...
Zákon č. 580/2004 Z.z. o zdravotnom poistení a o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z.z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 108/2009 Z.z. Za zákonom nasleduje Dôvodová správa.