Vyberte si dodávateľa, s ktorým budete radi spolupracovať - Milecová, Miroslava
Metódy výberu a hodnotenia dodávateľa. Jednokriteriálne hodnotenie dodávateľov. Viackriteriálne metódy hodnotenia dodávateľov. Čo všetko je potrebné zohľadniť pri výbere dodávateľa.