Služby zamestnanosti - novela zákona - Kováčiková, Eva
Zákon o službách zamestnanosti. Novela zákona. Príspevok na podporu udržania zamestnanosti. Príspevok na vytvorenie nového pracovného miesta. Príspevok ku mzde zamestnanca. Príspevok na podporu samostatnej zárobkovej činnosti. Príspevok na SZČ v oblasti spracovania. Základné pravidlá pri využívaní tzv. flexikonta.