Sedem pravidiel riadenia úspešnej inovácie - Milecová, Miroslava
Sedem základných pravidiel inovácií. 1. Zveriť riadenie inovácií do rúk progresívnemu a ambicióznemu vedeniu. 2. Integrovať inovácie do základnej mentality spoločnosti. 3. Zosúladiť inováciu so všeobecnou podnikovou stratégiou. 4. Zabezpečiť rovnováhu medzi kreativitou a tvorbou hodnoty. 5. Neutralizovať organizačné antibodies. 5. Budovať a kultivovať inovačnú sieť podniku. 7. Vytvoriť ukazovatele za účelom ohodnotenia inovácií.