Elektronický podpis - Tomiová, Sandra
Elektronický podpis, zaručený elektronický podpis. Overovanie elektronického podpisu. Certifikát je elektronický dokument. Časová pečiatka. Národný bezpečnostný úrad. Certifikačná autorita. Zrušenie certifikátu. Registračná autorita koná v mene certifikačnej autority. Povinnosti držiteľa certifikátu. Overovanie zaručených elektronických podpisov. Priestupky na úseku elektronického podpisu.