Spoločná obchodná politika Európskej únie - Nováčková, Daniela
Hlavným ťažiskom správnej koncepcie spoločného trhu je spoločná obchodná politika. Ciele, obsah, nástroje spoločnej obchodnej politiky. Colná únia, spoločná colná tarifa.