Štrukturálne fondy EÚ na Slovensku - Hrašková, Dagmar
Cieľ štrukturálnej politiky EÚ na programové obdobie 2007 - 2013. Pomoc na rozvoj regiónov. Programové dokumenty. Základné nástroje štrukturálnej politiky EÚ. Rozhodovanie o štrukturálnych fondoch. Proces výberu projektov. Formy čerpania prostriedkov z fondov. Hodnotenie programov. Prístup k informáciám o štrukturálnych fondoch EÚ na Slovensku. Konflikt záujmov v procese využívania štrukturálnych fondov. Transparentné využívanie fondov (Transparency International Slovensko). Verejná kontrola.