Fundraising ... vedeli ste ? - Mižičková, Ivana
Fundraising - predstavuje spôsob komunikácie organizácie tretieho sektora s jej cieľovou skupinou súčasných/potenciálnych prispievateľov či podporovateľov, ktorých odborná literatúra označuje ako donorov. Ciele, základné pravidlá, typológia fundraisingu. Pokračovanie v budúcom čísle časopisu.