Podnik a životné prostredie - Urblíková, Daniela
Pôsobenie priemyselného podniku na životné prostredie. Ekologické kritériá ako neoddeliteľná súčasť všetkých významných rozhodnutí podnikov. Typológia správania sa podnikov - selektívne ekologicky orientované podniky, pasívne ekologicky orientované podniky, dovnútra orientované aktivity podnikov, inovátorsky ekologicky orientované podniky.