Niektoré činitele brzdiace rozvoj malého a stredného podnikania v Slovenskej republike - Šúbertová, Elena
Vybrané činitele brzdiace rozvoj malého a stredného podnikania v Slovenskej republike. Návrhy na zlepšenie súčasnej situácie.