Digitálna bezpečnosť
Monitorovanie, spracovanie a archivácia nahrávok z priemyselných kamier dnes prechádza digitálnou revolúciou. Kamerové systémy. Nová technológia. Spracovanie digitálneho videa z priemyselných kamier, ukladanie videa. Manažment bezpečnosti. Vyššia efektívnosť.