Ako sme nakupovali vlani
Kúpna sila Slovenska rástla spomedzi krajín V4 najrýchlejšie. Štúdia "Kúpna sila obyvateľstva Slovenska 2008" je aktuálnym vyhodnotením kúpneho potenciálu Slovenska. Priemerná kúpna sila obyvateľstva v regiónoch na rok 2009.