Účtovníctvo podnikateľov a zmeny v zdaňovaní daňou z príjmov - Rendeková, Mária
Zavedenie daňovej evidencie pre fyzické osoby podnikateľov. Uplatňovanie daňových odpisov. Zmeny podmienok na overenia účtovnej závierky audítorom. Elektronické zasielanie účtovných záznamov. Zmena v ocenení dlhodobého hmotného a nehmotného majetku. Zriaďovacie náklady. Odpisovanie hmotného majetku podľa jednotlivých oddeliteľných súčastí.. Dotácia na kúpu nového osobného motorového vozidla.